Hvad

Byttefællesskab

Hvornår

1. marts 2020

Hvor

Jagtvej 7, 2200 København N

Kontakt os

Skriv til os. Intet spørgsmål er for underligt

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2019 Resecond

RESECOND (CVR.: 37172073) Brugerbetingelser pr. 1 dec. 2019

 

Køb af medlemskab

Resecond tilbyder dig adgang til at bytte kjoler. Du medbringer en eller flere kjoler, som er pæne og rene og uden huller eller mangler. Når vi har godkendt din kjole, bytter du den med en anden kjole i butikken. 

 

Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme

Du giver samtykke til, at dit medlemskab tilrettes og leveres med det samme, og du kan derfor ikke kan gøre brug af din fortrydelsesret jf. kapitel 4 i forbrugeraftaleloven. Som medlem af Resecond opnår du nemlig en række personlige fordele og privilegier fra det øjeblik, du har adgang til Resecond. Derfor bortfalder din fortrydelsesret første gang du logger ind. 

Deling af abonnement:

Dit abonnement er personligt. Det er ikke muligt at dele dit abonnement.


Betaling og opsigelse:

Ingen Bindingsperiode

Ved indmeldelsen forpligter du dig til at betale et abonnement a 199,- kr om måneden, indtil du måtte melde dig ud ved at sende en mail til stine@resecond.com, hvor du opsiger dit abonnement.  Der er ingen refundering eller kredit for påbegyndte måneder. Ved at klikke på "Bliv Medlem" giver du os tilladelse til automatisk at fortsætte dit månedlige Resecond-medlemskab. Du betaler hver gang ved hjælp af den betalingsmåde, du har angivet, indtil du afmelder medlemskabet. 

Opsigelse

Vi skal modtage din udmeldelse senest dagen før fornyelsestidspunktet for din næste medlemsperiode, hvis vi skal kunne nå at stoppe denne periode i at blive afregnet og påbegyndt. Opsigelse sker ved at sende en mail til stine@resecond.com, hvor du fortæller, at du gerne vil opsige dit abonnement. Udmeldelse er gyldig når du får en bekræftelse herpå. 

Betaling

Medlemsprisen er inklusive moms. Du kan betale med alle betalingskort. Vi tager ikke gebyr for betaling. Straks, når du har indmeldt dig online som fuldgyldigt medlem, modtager du en ordrebekræftelse med et medlemsnummer, som du skal bruge, når du besøger Resecond. Ved din tilmelding accepterer du, at Resecond må trække det beløb, du vælger, på din konto. Betaling sker forud ved periodens begyndelse. Dit medlemskab er fortløbende, og du accepterer ved tilmelding at Resecond automatisk fornyer dit medlemskab. Ved manglende betaling vil du modtage en rykker via den email, som du har oplyst ved indmeldelse. Modtager vi fortsat ikke din betaling, vil du miste adgang til Resecond, og du vil først få adgang til Resecond igen, når vi har modtaget din betaling.

Datapolitik

Vi bruger kun din mail til at sende dig bekræftelse på indmelding og udmelding af Resecond – samt hvis der er vigtig information, som alle medlemmer bør vide (f.eks. ved sygdom eller invitation til særlige arrangementer). Vi sælger ikke dine data videre til andre og vi sletter dine data, når du ikke har været medlem af Resecond i 3 måneder.

Jeg håber, du bliver rigtig glad for Resecond


Stine Skytte 
Tlf. 2614 0875
stine@resecond.com